Pensionist-klubben.

Flere af vores avlshopper er nu ved at nå en alder hvor vi ikke længere kan forvente at de kan blive drægtige.
De skal selvfølgelig alle have lov til at nyde deres otium så længe de kan.

Vores mindste og meget elskede lille hingst Stjernens Mini-Dusty er nu også gået på pension. Han er 25 år og har et dejligt liv men da hans sædkvalitet er dårlig har vi valgt at hans status som avlshingst ændres til lege onkel for vores hingst plage. Det er n opgave som Dusty virker meget kvalificeret til og glad for.


*Stjernens Mini-Dusty
SH 437. 1.kl.
Blue Roan, 75-12 cm

Pia van de Mulder

Pia Som er født 21/5 2000 er en meget elskelig hoppe og af vores aller bedste avlshopper gennem tiderne. Hun må desværre også gå på pension i 2022 da hun er blevet blind. Hun går nu på en mindre beskyttet fold sammen med to veninder, så hun bedre kan orienterer sig. Hun skal af samme grund ikke have flere føl men vi forsøger at give hende nogle forhold så hun trods sit handicap kan nyde sit otium. Desværre måtte vi sande at Pia ikke kunne have et godt liv som blind. I slutningen af august 2022 begyndte Pia at gå i cirkler og var urolig. 1.september 2022 tog vi den svære beslutning at sende Pia til de evige græsmarker. RIP kære Pia og tak for alt

Pia nåede at give os 17 skønne føl
Kåret i 1. klasse. Karakter: 9-8-8-9-9-= 43 point. Over All res. Champion
Hoppefamilie 24 point og skuets bedste samling på tværs af alle raser
Fremstilling af hoppefamile som fik 24 point, 1. pr. og 1. grad
Opnået elite status

Neeltje T.D.
Er født 22/5 1998
.
Vi købte hende af vores gode venner Karin og Wilfried Ten Dam i 2012. Hun har givet os 8 dejlige føl og er nu drægtig med sit sidste føl da vi har valgt at hun skal have lov til at gå på pension og nyde sit otium. Denne beslutning blev taget hurtigt og tidligere end forventet da det helt rigtig pensionist hjem tilbød sig. Neeltje elsker at være "inde-pony" og nu kan hun nyde livet hos Hanne Juul Larsen med egen stor boks hver nat og en lille vallak ven for livet. Bedre Otium kunne jeg ikke ønske for Neeltje og ej heller selv tilbyde hende.


Kåret i 1. klasse med 45 point. OverAll Champion 2013


22 år og stadig smuk. Sommeren 2020

Bourgogne købte vi i 1990, hun har givet os 11 føl , hendes blodlinier føres i dag videre hos os gennem hendes søn Stjernens Gambler

Desværre har vi også måtte sige farvel til LL.Lindegårds Bourgogne der i en alder af 30 år ikke kunne mere. Et stort savn ikke længere at kunne glæde sig over denne skønne pony.


*LL.Lindegårds Bourgogne
28 år

Lille Joy fik jeg i 30 års fødselsdagsgave. Hun har aldrig udmærket sig ved sin avl men nok mest som verdens mest uheldige pony!!! Joy fik betændelse i knæleddene som plag og ved pennecillin behandlingen gik hun anafylaktisk chock. Kom hjem fra dyrehospitalet, maskinklippet dog ikke hendes i forvejen ret store hovet, et yndigt syn!!. Derefter røg hun i noget dyng, blev gravet op at en kæmpe gravemaskine!! Debuterede som føl hoppe med en foling med kun et forben ude, senere en foling hvor føllet lå baglæns og sørme om hun ikke også har haft skudt tarmen ud!!!

Allerede som unghoppe erklærede min familie at de aldrig havde set grimmere pony og efter hendes knæinfektion, tænkte jeg i mit stille sind at når hun var så skøn en pony (har altid elsket den lille hoppe) som hun var, så kunne hun om ikke andet blive stutteriets maschot! Året efter gik hun på fløjen ved avlsforeningens kåring og dommeren skrev bla. "Yndig hoppe af god kvalitet" stor kontrast til vores egen beskrivelse da hun var yngre "en blanding mellem en bison og en tapir". Lille Joy nød sit otium i mange år men måtte ganske pludseligt aflives da hun fik en hjerneblødning. Hun er savnet og vil altid være husket


*LL.Lindegårds Joy
20 år

Ciska født 1988, er derimod ved at se gammel ud, hun har indtil nu givet os 15 føl af rigtig god kvalitet. Hendes blodlinie føres videre her af Stjernens Coral  tilhørende min datter Tina. Ciska fik sit sidste føl som 25 årig, har efterfølgende nydt sit otium hos os indtil vinteren 2015, hvor hun er flyttet hjem til Tove, hvor Ciska skal nyde resten af sit liv sammen med en anden ældre pensionist.


*Ciska V.H.Broek
20 år

Olerose var min første shetlænder, hun blev købt som føl i 1987. Hun gav os de første og største "sejre" ved at blive Over all Champion både som 3 års og 4 års års da hun blev fremstillet.Oleroso har indtil givet os 15 føl. Hun skulle være æresmedlem af pensionist klubben men desværre mistede vi Oleroso i forbindelse med hendes foling i 2009. Et kæmpe savn af den skønneste og mest elskede pony!


*LL.Lindegårds Oleroso
21 år

Tilbage