Pensionist-klubben.

Flere af vores avlshopper er nu ved at nå en alder hvor vi ikke længere kan forvente at de kan blive drægtige.
De skal selvfølgelig alle have lov til at nyde deres otium her på Stjernen hvor de gennem årene har bidraget med mange skønne føl og mange dejlige oplevelser.

Bourgogne købte vi i 1990, hun har givet os 11 føl , hendes blodlinier føres i dag videre hos os gennem hendes søn Stjernens Gambler

Desværre har vi også måtte sige farvel til LL.Lindegårds Bourgogne der i en alder af 30 år ikke kunne mere. Et stort savn ikke længere at kunne glæde sig over denne skønne pony.


*LL.Lindegårds Bourgogne
28 år

Lille Joy fik jeg i 30 års fødselsdagsgave. Hun har aldrig udmærket sig ved sin avl men nok mest som verdens mest uheldige pony!!! Joy fik betændelse i knæleddene som plag og ved pennecillin behandlingen gik hun anafylaktisk chock. Kom hjem fra dyrehospitalet, maskinklippet dog ikke hendes i forvejen ret store hovet, et yndigt syn!!. Derefter røg hun i noget dyng, blev gravet op at en kæmpe gravemaskine!! Debuterede som føl hoppe med en foling med kun et forben ude, senere en foling hvor føllet lå baglæns og sørme om hun ikke også har haft skudt tarmen ud!!!

Allerede som unghoppe erklærede min familie at de aldrig havde set grimmere pony og efter hendes knæinfektion, tænkte jeg i mit stille sind at når hun var så skøn en pony (har altid elsket den lille hoppe) som hun var, så kunne hun om ikke andet blive stutteriets maschot! Året efter gik hun på fløjen ved avlsforeningens kåring og dommeren skrev bla. "Yndig hoppe af god kvalitet" stor kontrast til vores egen beskrivelse da hun var yngre "en blanding mellem en bison og en tapir". Lille Joy nød sit otium i mange år men måtte ganske pludseligt aflives da hun fik en hjerneblødning. Hun er savnet og vil altid være husket


*LL.Lindegårds Joy
20 år

Ciska født 1988, er derimod ved at se gammel ud, hun har indtil nu givet os 15 føl af rigtig god kvalitet. Hendes blodlinie føres videre her af Stjernens Coral  tilhørende min datter Tina. Ciska fik sit sidste føl som 25 årig, har efterfølgende nydt sit otium hos os indtil vinteren 2015, hvor hun er flyttet hjem til Tove, hvor Ciska skal nyde resten af sit liv sammen med en anden ældre pensionist.


*Ciska V.H.Broek
20 år

Olerose var min første shetlænder, hun blev købt som føl i 1987. Hun gav os de første og største "sejre" ved at blive Over all Champion både som 3 års og 4 års års da hun blev fremstillet.Oleroso har indtil givet os 15 føl. Hun skulle være æresmedlem af pensionist klubben men desværre mistede vi Oleroso i forbindelse med hendes foling i 2009. Et kæmpe savn af den skønneste og mest elskede pony!


*LL.Lindegårds Oleroso
21 år

Tilbage